Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då tiden upplösts


Ett ögonblick i sänder
världen spinner så väldigt snabbt
Ett andetag i taget
vindstyrkan ökar snart till storm

Får jag kyssa dig sen, då tiden
upplösts
med tiden

får jag klä av dig sen, i rummen
där inget annat
existerar

där jorden nynnar tyst, sin sång.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP