Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEBRUARIMORGONLJUS

februarimorgonljus

jag vandrar längs

ett järnvägsspår

på väg bort till det hus

där jag ska jobba

ett par år

där borta ligger brynås

söderut finns friheten

och vore jag en miljonär

så reste jag till den

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 17:51



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Hmmm, ibland måste man helt enkelt befinna sig där man inte önskar vara...
2011-02-05

  Ezmeralda VIP
Jag tycker om din text. Drömmen om att bli miljonär har vi många.
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP