Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende

Vårdpliktig som hon var
stod hon vid hans sida
i vått och torrt

Blott ett leende från henne
kunde hela hans
dag

Rosor kan vissna
men doften
dröjer kvar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-12-11 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan