Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berusad av dig

berusad av dig
går jag min väg
och ser fram emot
imorgon




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-03 21:23



Bookmark and Share


  Blåbäret
en härlig känsla
tillsammans med förväntan
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP