Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


*TACK TILL JUST DIG*




TACK alla sköna, goa poetvänner & alla andra
som under de senaste veckorna har gett så fin respons
på mina texter. Jag uppskattar SÅ att ni har läst, begrundat,
kommenterat. Era ord betyder mer än ni kan ana!

Tyvärr händer saker i min tillvaro som gör att jag
för tillfället inte är så aktiv på Poeter.se. Jag är inne
i flyttbestyr för egen del plus att en närståendes
svåra sjukdom & hela den situation som uppstått pga det
tar mycket energi.

Min vilja är att skriva personliga tack till alla er som
varit engagerade i mitt skrivande, men tiden & orken
spelar mig spratt & därför väljer jag att göra det så här
istället.

Så än en gång - mitt djupaste T-A-C-K!! Ni är underbara.

Kram i vintertid,

Anitha




Fri vers av Junitvillingen
Läst 441 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-04 08:04



Bookmark and Share


  aol
kram
2011-02-07

    ej medlem längre
Tack detsamma, du...hoppas allt ordnar sig

kram o respekt
2011-02-04

  Ninananonia VIP
Kram
2011-02-04

  Havsjungfrun
Kram på dig med vännen
2011-02-04

    eva m h
Önskar Dig allt gott och välkommen åter!
2011-02-04

  Julio VIP
Du är underbar du med

Tack själv:)
2011-02-04

  Mats Henricson
Kramar tillbaks och hoppas att det blir så bra som möjligt för dig och dina nära och kära.......
2011-02-04

  Yrre VIP
Ta det varligt om livet, dig jag ger en varsam kram,
vet att vi kanske kan ses
irl endera dan.
2011-02-04

  Minkki VIP
Önskar dig kraft och glädje mitt i allt det jobbiga och svåra!
2011-02-04

  erkki
Lycka till på alla fronter!
2011-02-04

  walborg
Ha det riktigt fint vännen.
2011-02-04

  sulimaa
Kram fina vännen!! Sänder dig all styrka jag kan <3
2011-02-04

  Line W
Tack vännen för denna fina text. Hoppas att allt ska ordna sig till det bästa i ditt liv. Många kramar! Sänder dig varma tankar och kärleksfull och positiv energi!
2011-02-04

  Anna*
Tänker mycket på dig och det du får lov att gå igenom. Önskar dig allt gott och den vila och återhämtning du behöver. Kom ihåg att du är dyrbar och älskad. Kraaam <3
2011-02-04

  ULJO
Lycka till och välkommen tillbaka med dina vackra texter, när tiden och orken återkommer.
2011-02-04

    Max Poisé
Haha jag har också flyttat! Fast det var några månader sedan! Kram på dig!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen