Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormsteg

Med stormsteg in
i solen
inget regn
hinner falla,
men isen smälter
innan man hinner säga
is
och vattenpölen som torkar
fast att regnet inte avdunstar


Imman




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 168 gånger
Publicerad 2005-12-11 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan