Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olycklig kärlek eller en ursäkt att söka tröst?


Förvirring som råder och andas

Förvirring råder.
Vad vill du mig?

Jag vill inte att du ska
gå,
vet inte om du ska
stanna.

Det gör ont.
Fruktansvärt ont.

Jag försöker skjuta undan känslan
av att det är fel,
att något inte är som det ska.
Att hela havet stormar
och att jag snart
faller över bord.

Jag vill att du håller mig.
Jag vill känna din hud mot min.
Vill känna dina mjuka läppar
mot mina.
Din kropp säger det samma men
din mun säger gå.

Du förvirrar mig.
Det gör ont.
Jag vet inte vart
jag ska ta
vägen.




Fri vers av Miranda Hodgins
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-04 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miranda Hodgins