Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga gränser

Vart är murarna du predikar om?
Vart går dom där gränserna du prata om?
Finns dom verkligen där, eller är det bara du som ser dom?
För jag ser dem inte och jag känner dem inte

Vart är det instängda folket?
Vart är detta folk, som är instängt mellan murar och gränser?
Inte är dem här hos mig, för här är det bara fria människor

Hur vet du vart mina gränser går?
Hur kan du säga att du är ärlig, när du bara kan se världen ur dina ögon?
Är du så instängd att du inte förstår att jag inte ser världen som du ser den?

Är du verkligen så blind att du inte kan se att det inte finns några gränser?




Fri vers av Julia Z.M
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Z.M
Julia Z.M