Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mamma.....


Vadå Lat?

Jag är inte lat


Det är du som är stressad


Jag gör bara saker i min egen takt


Den takten råkar vara långsammare än din


Men det betyder inte att jag är lat


Det betyder bara att jag njuter mer av livet än vad du gör




Fri vers av Julia Z.M
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-04 18:54



Bookmark and Share


  Stardust VIP
Ja, du vet - MAMMOR! =) Det är deras handikapp...
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Julia Z.M
Julia Z.M