Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsband

Blodsband
sträck en hand
över decennier

ge mig hopp och ger
mig tro
och kraft
så att jag kan
tro

hjälp mig genom
blod och sand och
blodig tand

via landskapsband
och ger mig
kärlek
som inte är i andra hand





Fri vers av the apache kid VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-04 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP