Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full och alkoliserad på en ängel

Rikedomar och vodkan är överflödigt
För gestaltens närhet berusar hjärtat med en enkelhet

Aldrig tidigare skådat, bara blott nämnd i drömmars talan
Ensamma nätter, med fruktans eldar som bränner själen

Du är så vacker att jag vill gråta
Så vacker när du ler
Jorden är vår
Fåglarna sjunger sin klagan och sin lyckosång för oss

Gryningen är nostalgisk
Blott en öppnings ceremoni, av fler timmars livscykel
Vi kan inte se eller tolka tiden
Bara befinna oss i ett slags celibat, med livet och oss själva

Själens belåtenhet talar,
Jag är så lycklig
Att jag mött en ängel på jorden




Fri vers av Linda Gustafsson
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Gustafsson
Linda Gustafsson