Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O-stopp-bar

 

Herr Kylig bad dig aldrig att stå stilla
medan tiden kallnade


Där ligger det sköra 
synligt i det som brast

Det avskyvärt vackra
i det som frös



Stillheten i det som väntar
är en illusion

En fors är redo att rämna

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-09 22:33



Bookmark and Share


  peter markurth
sehr gut
2011-02-16

  Catharina Edin VIP
Vilken talande men dock hemlighetsfull slutrad; 'en fors är redo att rämna'. Och jag kopplar samman den med rubriken.
2011-02-10

  Lena Själsöga Keijser
vackraste

mina ögon fylls med snövindar
fönster är glittrande kaskader
smältande

o stopp bar

naknade skeenden
spirande
hjärtblad

gryningsvingar

din själspenna är god möta

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Denna känns rund som jorden och rund som dess cykel. Roterande som dess årstider. Det går inte att stoppa det som nu brister. Med varsam pensel målar du här och sprider bilder. Vackra sköra men omutbara bilder. Fint att öppna sinnen och låta dikten genomfaras.
2011-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Alla har en bristningsgräns.
2011-02-10

  F.
Fastnade i den här. Var tvungen att läsa flera gånger. Fantastisk.
2011-02-10

  Yrre VIP
Känns, väldigt levande!
2011-02-10

  anits VIP
Mycket berörande och tankeväckande
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP