Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som blev kvar

Vem var det som sa
ord som blev kvar

Ont när knoppar brister
ont
ont
med knoppar

Och det där med Karlssons klister
gäller det för stenen i glashuset med?

Vem var det som sa
ord som blev kvar

om blommor och bin
och varför ska ost höra ihop med vin?

om kärlek och hat, om krig och fred
vitt och svart. Vad hålls ihop och vad skrivs isär?

I have a dream
Carpe diem
Yes we can
Fittstim och pittstim

Vem var det som sa
ord som blev kvar
och varför?




Fri vers av Tina-sol
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-05 11:53



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Finurligt, klurigt och glimten i ögat finns där som alltid och varför sätter sig vissa ord och utryck mer än andra, det skulle lika gärna vara dess motsats som satte sig. "Mannen tige i församlingen" och "Hemma bra, men borta bäst" men varför, kan det var därför?
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol