Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fin i nya håret.

Allt är nytt, kärleken flödar.

Det tysta som fanns inom mig är borta.
Nu vill jag bara skrika av glädje.
Allt det dåliga har försvunnit och allt det bra har kommit tillbaka.

Hjärtat slår fortare så fort jag hör ditt namn.



Är det så här att vara kär?
Isånnafall vill jag aldrig att det tar slut, har aldrig mått så här bra.




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-05 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt