Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre rum


Kroppsligt är det bara jag

Och mina tunga andetag

 

Själsligt finns en börda

som jag genom åren skörda

 

Allt jag grubbla på

Och allt jag inte kunnat nå

 

Det känns och sätter sina spår

I bland så fäller jag en tår

 

Jag sitter där och tittar ut

Ser livet gå förbi utan slut

 

Då händer det ibland

att livet sträcker ner sin hand

 

Upp ur hålet kommer jag då

Nu får det åter ensamt stå

 

För jag ska leva livet

Ett tag till det är givet 

 

BiA     




Fri vers av Jag BiA
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-05 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag BiA
Jag BiA