Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag vill så gärna


Du förstår inte, hur gärna du än vill

Jag ber er inte höra mig, jag vill inte att ni ska förstå.

Min bön är en annan, en sorg som jag inte kan bemästra

att söka efter en verklighet i vilken jag verkligen finns, har lov att existera
och kanske även glädjas

ensam tillsammans med mig själv.

Dina förstående ögon älskar jag men du förstår absolut inte.

Det är inte ditt fel, men du förstår inte!
Jag är den ende. Själv i en värld på denna jord.




Fri vers av SmokingKoalaBears
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SmokingKoalaBears
SmokingKoalaBears