Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

Vad är tid för mig

I detta rum


Om det är i avståndet

Som uppstår


Mellan just

Tid

Och

Rum


Jag önskar ta plats








Fri vers av Obolo
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-06 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obolo