Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är på riktigt?


Vilkorigt...

Villkorligt levande lever ett konventionella liv.
Konventionellt, bor tillsammans med någon
som också är inte riktigt verkligt.
Villkorligt bor här någonstans,
men ingen vet exakt var.
Villkorligt nöjd och glad
när det gäller samhällsomfattande förnöjsamhet.
Konventionellt varit ...
Vilkorigt...
Papper, passport, legitimation.
Konventionella bokstäver med stämpel.
Foto, bilder, vilkorigt arkiv.
Vad var det?
Det beror på villkoren för att överväga bilden.
Visst fanns det ingenting.
Det fanns ingenting förstås.

Vad fanns här ovillkorigt?




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-08 11:25



Bookmark and Share


  jörgen g
Filosofisk poesi... :)
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP