Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha solen i ögonen

Det här är en sån där natt
då jag vill krypa in under täcket
och andas alldeles för fort
där det egentligen inte finns någon luft.

Rulla in mot den vita väggen
och blunda hårt
och hoppas att hörseln försvinner
och att det blir sommar.
Jag är trött på att halka runt nu.
Bambi på hal is är inte min rätta titel.

Men vad ska man göra när det är minusgrader?




Fri vers av Halv
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-09 16:43



Bookmark and Share


  Black Bird
Bokmärkt!
2011-05-14

  Black Bird
En bra skriven dikt! Tycker om!
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Halv
Halv