Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Démon Noir

Sleeplessly I lied in that dark, cold space
Working through what was left of me
Bit by bit
Theme after theme
Of my so called life
The soulless bodies
My only company
Their heads were detached
And put under their feet
While creaking sounds echoed through the antechamber
And screams of pain, sorrow, angst and fear
….This is my remuneration
For the filth I’ve produced
….This is my remuneration
Watching myself burn




Fri vers av Marcus_Sjölander
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus_Sjölander