Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föralltid i mitt <3

Vill bara glömma dig gå vidare
men det är fan inte lätt
när detta inte skedde på rätt sätt
hjärtat de svider
och tårarna bara glider
låtsas som att allt är okej
för ja är en sådan tjej
flirtar me alla olika killar
fast de ä dig ja gillar
bara för att inte visa hur sårad ja är
för igentligen är ja ju så väldigt kär
i dig såklart
men nu blir det bara en himmlans massa tjat
vill bara glömma
och känslorna gömma
fast du betyder allt
och mina tårar är äkta o smakar så salt
vill bevisa de för dig
att de ä du som har förändrat mig
till de bättre
men de är ja för feg för att säga te dig
så jag teg och ingen fanns där för att hindra mig




Fri vers av sofie94a
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-02-14 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofie94a
sofie94a