Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shit

svek mig
hatar dig
du betydde allt
mina tårar smakar salt
det är så jävla kallt
har massor me folk runt omkring mig
men aldrig känt mig så sviken o ensam
dina lögner va de värsta
vf fatta du inte att sanningen va den bästa
eller gjorde du de me flit
vf ska du va en typisk skit
de gör ont i hela mig
fan va ja hatar dig
trodde du va en ja kunde lita på
men de var ej så
jag berätta allt
o nu står ja ensam så bar
o inget helt hjärta har ja kvar
kmr aldrig kunna lita på nån igen
nee varken nu eller sen




Fri vers av sofie94a
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofie94a
sofie94a