Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en nosig noshörning

Du är väldigt frestande
nervpåfrestande,
jag blir nosig som en noshörning
och irriterad som
en hudsjukdom

Jag ringer en nummerbyrå
som har nummret till nästan allt och alla,
nästan
för hos frid och ro var det ingen som svarade

Täcket
över huvudet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-12-12 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan