Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint

Tvärrandig
och rutspråkig
snurrar runt i cirklar
av fyrkanter

Labyrinten
förvirrar sig själv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-12-12 20:00



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Är inte just människan som en labyrint; springer ofta vilse i sig själv på jakt efter lycka...
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan