Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck inte den sömn som kommer


Ibland nynnar jag nattvisans ton
och sänder den rakt ut i mörkret
och låter lugnet falla där jag är


Ber den att sjunga sig ensam in mot
en dröm som vadar i strömmande bilder 



Jag vet inte var den finns när den gömmer sig
för mörkret men jag vet att den ibland inte är
här förrän ljuset visar sina skuggor 

Jag vet inte när natten söker och finner
mig men i samma sekund jag vaknar vet
jag  att jag blev funnen till slut



Jag tycker om att vakna...

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-12 00:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackert
målar du dessa vingar
livvingar

i varje ordvinge andas din godhet

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-12

  anits VIP
Berörand och vackert målar
du dina ord, mycket tänkvärda rader
2011-02-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja det kan va skönt, skön berättaranda var det ock här.
2011-02-12

  backsippa
Gott
att vakna , livet är dejligt
och vi har vad skall ha
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP