Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är till min Flickvän som jag älskar över allt annat.. <3


Ängel

du är en ängel
min egna ängel

jag saknar dej när du inte är här
jag saknar dej nu
du är det bästa som finns...

du har en ljuv doft av sommar
ditt hår flytar med i vindens brus
du är som en dröm...

vart är du nu ?
du är borta..

jag letar överallt
i både kropp och själ
men du är inte där...

jag älskar dej
älskar dej som livet älskar mej..

jag blundar
jag ser dina ögon framför mej...

två hav
som man kan drunkna i...

när jag öppnar ögonen igen
då står du där...

mitt livs kärlek.......




Fri vers av Edvin
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-12-12 20:36



Bookmark and Share


    L.I.E
hel sött =)
den tkr vi om :D
2006-02-09

    Filosofen
nemen så gulligt ;P snuttigull ^^ hehe
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Edvin
Edvin