Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är inte alltid lätt att vara vänner om man inte kan förstå varandra !! men man kommer alltid sakna de som betydde något ....


Bruchan, homie, friendship whatever !!

Är det så här det ska vara ?

ska mitt liv styras av ditt ?
eller är det jag som har missuppfattat allt ?

du tror att allt kretsar omkring dej...
som om jag skulle vara en pjäs i ditt gigantiska spel

dej som jag ska kalla en vän
eller bror...

du går bakom ryggen på mej
utan att tänka dej för...

jag är en pjäs med känslor
med ett förnuft...

jag har ett liv utanför dej
utanför din värld...

du lämnar mej ryggen
bara för att du inte vill
eller kan förstå...

visst är du viktig
visst är du min vän
men jag kan inte gå din väg för alltid

mitt livs väg går åt andra hållet
den delar jag med någon annan...

du förstår nog säkert vem...
du fattar nog varför...

men vi kan fortfarande
kalla varandra vänner
vi kan fortfarande kalla oss bröder
tills vi glömmer den gamla goda tiden,
den tiden då vi var en familj,
då vi var dom bästa vännerna...

peace and love !!




Fri vers av Edvin
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-02-02 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edvin
Edvin