Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderslag

Lätta fjäderslag i motljus av
mörkrets svärtande sken
som om det vackra bara ville
försvinna ett tag och lätta på sina bördor

Rusiga ögon
bränner hål på
stinkande illussioner
av äkthet

Se in i
sanningens öga
men,
blinka inte




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-12-12 21:12



Bookmark and Share


  sol
..och detta är tidlös sanning..
nä, blinka inte för sanningen**
2005-12-12

  Morgon
Vacker. Du har ett otroligt bra bildspråk och får det bra ner på raderna, det är därför du är en av mina favoriter när det gäller dikter/poesi.
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan