Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

God jul
vi trasslar in oss
i pepparkaksstrul
och skrattar med saffran
på läpparna

Snön
ligger lätt

marken än
sjunger fåglar i
parken
och
frost biter lättsamt
på barken

Vi väntar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-12-13 06:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktigt fin Advents-jul-stämning i denna, bra! *ler*
2005-12-13

  Teresia Ridell
Mysigt !
2005-12-13

  sol
..du andas jul i morgontimman..

"vi trasslar in oss
i pepparkaksstrul
och skrattar med saffran
på läpparna"

härligt!!!
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan