Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Negativ Kritik


Kritisera inte

Att avsky ett konstverk och kritisera

Är att trycka ner någons förmåga att fantisera

Att veta vad som är rätt och fel är svårt att diagnosera

Vem är du att veta fel och rätt när det enda du kan är att terrorisera

Det går inte att normalisera konsten då dess enda syfte är att hypnotisera

Konstverk har inget fel och rätt

För den återspeglar livet!




Fri vers av Johannes Lindkvist
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-17 13:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det är sant
och
existerar rätt och fel...

tack
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindkvist
Johannes Lindkvist