Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag och himlen

Jag sjöng en sång för dig.
Den handlade om dig och mig
Minns du den mörka december kvällen
Där våra ögon möttes i en vacker melodi
Ögonkontakten varade länge men sen tittade du förbi
Du log och sa

- Ta min hand

Jag blunda och kände din hud emot min
Jag tänkte för mig själv,

- Snälla låt mig bli din

Du tog mig upp på på det rostiga hustaket och satte mig ner.
Jag tänkte åter igen,

- Bli min, jag ber!

Du sa öppna ögonen och se
Jag såg det vackraste och kunde inte motstå att lé
Stjärnhimlen omfamnade oss
Allt var perfekt
Vilken kärlekseffekt
Det var bara du, jag och himlen.





Fri vers av Johannes Lindkvist
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindkvist
Johannes Lindkvist