Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven 9 dec 2010, om Ny M.




Daydreams

At any moment I can sense your kisses at my neck,
even if I've never felt them in real life,

but the sensation sneaks up on me when I stare at the computer screen
or close my eyes to sleep,

because not a moment is too big
or too small to be shared with daydreams of you.




Fri vers (Fri form) av Carin
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin