Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara STOR...





Att vara STOR inför en förminskande omvärld

är bland det svåraste som finns

Att andas andras unkna jante-luft kväver

Men om man har upptäckt sina sanna dimensioner

så är det bara att bita ihop och vara STARK!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 17:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Be strong! :)
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP