Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärsår

Jag skäms


Och

När åren går


Med stanken som dansar

Kring mina kadaver


Är allt som är ruttet

En tynande dröm








Fri vers av Obolo
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-18 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Obolo