Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan är blåaktig, det frusna är rött



Medan dag blir natt
många gånger till

medan kylan sticker hål
på solens försök


Den värmer så ynkligt
och fattigt längs den blå
kyliga andedräkten


Jag hör mig tappa andan 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-19 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
de sista fyra raderna är i världsklass.
2011-02-27

  Carola Zettergren
Enastående! Applåder!
2011-02-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart bildrikt.
Du skapar bilder som bara ramlar på en och in i ögonen. En konst som få klarar av men du gör.
Här finns även temperaturen kännbar. Mycket bra beskrivande och förmedlande.
2011-02-21

  anits VIP
Mycket bra skrivet
kylan kan verkligen få en
att tappa andan
2011-02-20

  Hans Christian
"medan kylan sticker hål på solens försök" Superbra !
2011-02-19

  Yrre VIP
Denna slår mig i mellangärdet. Mycket bra!!
2011-02-19

  Larz Gustafsson VIP
I går kväll hade jag faktiskt problem med att tala då vi kom ut från vårt sedvanliga fredagsmöte.
Kylan var liksom en kompakt mur.
Vintern förefaller vara ett långt utnötningskrig. Ovanligt segt. Men vi tror ändå på mildare tider.
Här var det 22 grader kallt i morse.
Jag är tacksam för de sparsamma solglimtarna.
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP