Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken får inte plats i ett samhälle som vårt




Och det är just därför så många människor mår mer eller mindre illa.

Vår så kallade civilisation är inte skapad för att passa människan.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-19 10:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sanna ord, men vi får hoppas att det förändras snart!
Ja, så att människor får ett värde och inte bara är siffror i statistiken. :)
2011-02-19

  Anders Nordlander VIP
Kärleken får alltid plats
men man får kämpa för att bära dess fana
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP