Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nano


STOR
är nanoteknikens under

LITEN
är partikeln
på sin resa genom kroppen

om effekten
vet vi

INGENTING




Fri vers av novembersol VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-24 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP