Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtanke

Inom mig
finns något
som vill få
dig att må bra
så bra
att jag troligen
kväver dig
av omtanke, pyssel
you just name it,
men vänta,
ta´t lugnt
du klarar dig själv
precis som jag..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra