Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta



Lågan brinner

även ikväll -


när du möter mig

under mitt


täcke




Fri vers av Junitvillingen
Läst 283 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-21 11:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Lågan :)
Finurligt!
2011-02-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuellt vackert. =)
2011-02-21

    ej medlem längre
Hett!!!!
2011-02-21

    Max Poisé
Den enda låga som faktiskt inte får oss att brinna upp (oftast)
Den enda hetta som vi njuter av under långa perioder

Mysigt värre blev det i skallen nu :-)
2011-02-21

  Hans Christian
Låter härligt :o)
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen