Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto 21 febr 2011


Snöhimlen

Jag ser snöhimlen

och kanske jag förlåter

den långa vintern




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-21 14:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken fin och förlåtande text. Jaa jag förlåter också vintern.
2015-02-16

  Bibbi VIP
Ljuvlig bild och ord.
2011-02-23

  Pärlhalsbandet
Din dikt griper tag i mig. Mycket fin!
2011-02-23

  thyra
Vackert både bild och text! Fin harmoni!
2011-02-22

  anits VIP
Vackra förlåtande rader till
en mycket vacker bild
2011-02-21

    ej medlem längre
En vacker bild!


@nn
2011-02-21

    ej medlem längre
Bra intiativ med "ett" förlåt till vintern, den hör ju liksom till!



@nn
2011-02-21

  Christine Sabel
Ja låt oss göra det....fina ord...fin bild
2011-02-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP