Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vålnader

vålnader,vandrar,runt i skuggor
vi älskar,du älskar,jag älskar
men inte med varann,utan varann

snårigt,trassligt,avigt
törnar som gjuter blod i hjärtat
river och sliter hjärtan i tu

söker svar,bara ekot av forna svador av kärlek
ekar mellan tomma väggar
där vålnaderna bor




Fri vers av Novis
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novis