Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får

samhällets svaga svador flackar
spricker i sitt eget resonemang över vikten av ingentinget

syns du inte så finns du inte
men tänk inte,tyck inte,säg inte

robotar som tar emot sändningar från moderatorn
inga egna programeringar

var unik men inte annorlunda
får som går i flock




Fri vers av Novis
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novis