Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till hälsohemmet...




Välkommen till mitt "Spa".

Det består av en enda stor kal gymnastiksal.

Därinne är det 70 grader varmt & kolmörkt.

Inga toaletter, inga sängar, ingenting.

Där får du vara i 3 veckor tillsammans

med 100 
främmande personer.

( men du vet inte under tiden hur länge )

Låst, inga vägar ut.

Ur högtalarna dånar dygnet runt

euro-discomusik, varvat med deathmetal,

& gammal usel dansbandsmusik.

Vatten serveras ur en enda hink.

+ några kanter mögligt bröd.

Varje morgon spolas

ni i iskallt vatten.

Trevlig vecka!!

Jag lovar:

du kommer inte att vara

samma person som innan.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP