Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tag inte poesin ifrån mig!

När du lämnar mitt liv
för nu och för alltid
så får du gärna ta ditt liv
eller bli mördad

du kan ta minnet av mig
med dig i graven
du kan ta all din skam
och stoppa upp den i analen

du har förstört min barndom
och kanske min syn på Män
du har, när jag nästan drunknat i mina tårar
fortsatt att slå och skrika

du kan ta denna dikten med dig
i helvetets eldar där du kommer brinna
du och alla andra dömda
men min dikt kommer aldrig försvinna

din svarta aska kommer aldrig bli till jord
den kommer flyga omkring
få folk att hosta
sedan kommer den försvinna

tag allt detta med dig
tag allt hat med dig
jag ska börja skriva om gott
ska försöka finna gott

så ta dig själv långt härifrån
du försvinner med allt åska och dån

du anar inte hur glad jag kommer bli
så glad att jag ska börja skriva lycklig poesi




Fri vers av Duva
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-12-14 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet mycket aggression o ilska väldigt stark dikt
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Duva
Duva