Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är vi där igen

Nu är vi där igen.
Spelar samma inristade noter
på en harpa med bara en sträng.
Slår an strängen i mitt hjärta
med slag av missförstånd och
en svunnen tid.

Glömmer allt det goda.
Äts av allt det onda.
Gräver ner mig själv i
orättvisor och ambivalens.

Glömmer alla de råd som
givits mig.
Glömmer förnuftet.
Glömmer förståndet.

Nu är vi där igen.
Repeterar en pjäs
alla vill glömma och
ingen vill se.

Logiken är inlåst
och jag står kvar.
Med bultande hjärta som
kvider och våndas med
gamla skärsår.
Fastkedjat.




Fri vers av Miranda Hodgins
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-22 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miranda Hodgins