Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största skatten

Känslor


är som juveler,


ovärderliga,


men allt för vackra


för att bara gömmas undan


och aldrig visas upp.




Fri vers av littlemiss
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss