Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bygga sin nya värld

Murar som läggas sten efter sten.
Träden som växer ut gren efter gren.
Det nya som långsamt tar vid
ty allting som växer tar tid.

Allting beständigt sker gradvis och lugnt.
Allt som är lätt blir så svårt och så tungt,
om man reser upp allting i taget
istället för en uti laget.

Så bygger du världen från din individ
så måste ju även detta ta tid.
Då beständig och står mot attacker
blir ditt konstverk och din värld blir så vacker.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-24 09:36



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Strålande och fick mig mycket inspirerad!
Jag ska börja redan idag...att bygga nytt...
Kramiz
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick