Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trogen följeslagare?


Livet

som inte hade
andra planer,
följde mig tryggt
i hälarna

döden
slumrade trött,
väntande
bakom nästa gathörn,
försov sig
och förlorade

-igen




Fri vers av novembersol VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-24 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP