Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mystik




Vilda drömmar i nattens mörker
om brinnande lågor och pulsar som slår
hur åtrån den stiger i takt med musiken
och något tar fart som ej fanns där igår

En hetta som växer när natthimlen glimmar
av stjärnornas danser som skapar magi
här finns längtanskyssar och lust som vibrerar
och drömmarna säger oss att det är vi

Ett ”vi” som ska utforska allt det där vackra
som finns mellan mänskor som älskar varann
en man och en kvinna – vi två mitt i livet
en kärlek och åtrå – så vacker och sann

Det brinner en eld som ska visa oss vägen
den gnistrar i natten när drömmar slår in
och aldrig, nej aldrig jag vill släppa taget
om kärleksmystiken med dig vännen min














Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 341 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-24 18:55



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mycket vackert och smeksamt:)
2011-03-01

  erkki
Varm som tusan. Förväntansfull och skön. Du har fått rytmen (i dikten alltså) att stämma så gott som perfekt! Bravo!
2011-02-26

  Järnkatten
Jättefin och ljuvligt om erotik och åtrå, gillas mycket!!
2011-02-25

    ej medlem längre
Det var ´het ´:))

Erotiskt romantiskt poetiskt och hoppfullt mot framtiden....

Applåder!!!
2011-02-24

    ej medlem längre
Oj, här var det hett värre *ler* Ljuvlig text..mera passion, tack
2011-02-24

    ej medlem längre
Oj, här var det hett värre *ler* Ljuvlig text..mera passion, tack
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen