Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyttegrav

Gräv igen din skyttegrav
och låt dig
träffas av
skrattsalvorna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-12-14 18:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Finurligt!!!
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan